Het Festival

Het is weer zover. Het Folk veur Volk Festival wordt wederom gehouden in de hof van Schepers.
Bezoekers van alle leeftijden zijn weer van harte welkom, om te genieten van de mooiste folkmuziek in de beste sfeer. ‘s Middags gevarieerd kinderprogramma van 16.00 tot 18.00 uur.Entree prijzen:
Volwassenen voorverCOOP €12,50 / Kassa €17,50 • Kinderen voorverCOOP €4,00 / Kassa €5,00

Kinderprogramma:

16:00 – 18:00
0 – 12 jaar
 L.O.L.

Op de podia:

JP & The Seeger Session Band
[website]
Elk optreden van JP & The Seeger Session Band is een onweerstaanbare, enthousiaste uitnodiging aan een breed publiek tot meezingen, meebewegen, meeleven. Dat levert gegarandeerd een spectaculaire avond op.
Wouter van der Wal
[website]
De beste kampvuurmuzikant van Nederland!  Melodieuze, poëtische en fantasierijke nummers, met een vrolijke, filosofische, sprookjesachtige of realistische insteek. Elk lied is een verhaal, een wereld op zichzelf.
Pick’n Shovel
[website]
The Southern feel from the North. Hoewel ze uit het Noorden van Nederland komen klinkt Pick ’n’ Shovel als een band uit het zuiden van de Verenigde Staten. In iedere noot die deze jongens spelen zoeken ze de energie van worksongs, bluegrass en traditionals.
The Hooley’s
[website]

De bandleden brengen elk hun eigen muzikale invloeden in, maar hebben bovenal de gezamenlijke liefde voor folk. Een basis van Ierse folk met een goede scheut Americana en een gezonde dosis punk. Muziek die zowel jong als oud laat meedeinen.

Live is dit gezelschap in hun element, de optredens kenmerken zich telkens weer door de passie, energie en spontaniteit die dit genre zo eigen is.

 

Bunch of Bastards
[website]
De full force folk muziek van dit zestal is melodisch en energiek. De opzwepende nummers gaan onder andere over de vele goede redenen om bier te drinken… Dat klinkt de FvvF-bezoeker ongetwijfeld als muziek in onze oren. Cheers!