Op zaterdag 23 maart start de veurverkoop voor het FVFF 2024. Het is deze keer een bijzondere start op een bijzondere locatie.

Voordat de verkoop van de kaarten begint ontvangen eerst maar liefst 12 mensen een eeuwig geldende vrijkaart voor het festival. Deze vrijkaarten hebben de mensen verdiend door het Folk veur Volk monument in Ierland te bezoeken en dit te bewijzen met een foto. Ter ere van dit bijzondere moment is Klaas Scheper namens de commissie nogmaals naar het monument in Ierland gereisd en op het moment van uitreiking van de kaarten zal hij via een live stream, staande bij het monument, verbonden zijn met Aalden. Dit staat te gebeuren om 12.00 uur in het voor deze gelegenheid omgetoverde Folk veur Volk café aan de Aelderstraat 50 (voorheen Fleuri). Deze happening is alleen voor genodigden.

Vanaf 13.30 uur start daar ook de reguliere veurverkoop, maar wel met een heerlijk extraatje.

De kaarten voor het festival kosten in de veurverkoop € 20,00 voor volwassenen en € 4,00 voor kinderen van 4 t/m 15 jaar. Aan de kassa is dat respectievelijk € 25,00 en € 5,00, maar de organisatie denkt dat er wel eens heel weinig kassakaarten over kunnen zijn door de geweldige line up en de heerlijke sfeer die ondertussen wijd en zijd bekend is.

Als je op 23 maart naar de veurverkoop aan de Aelderstraat 50 komt krijg je bij aankoop van 2 volwassen kaarten gratis een recyclebare pint of wijnglas erbij die je tijdens het festival 1x gratis mag vullen met bier, wijn of fris.

Vanaf maandag 25 maart kun je ook kaarten voor veurverkoopprijzen kopen bij de Welkoop in Zweeloo en bij Peter de Koning.

Dus let op er zijn geen kaarten meer te koop bij de Coop supermarkt!
Ook de online verkoop start op 25 maart.

Line up voor Folk veur Volk op 22 juni 2024:

Sons of Sirius
Shamrock 2.0
Them Dirty Dimes
Marlon Pichel & band
The Logues

Wees erbij want voor dit jaar geldt vol=vol


Scroll to Top