Noaberkaart
Dit jaar hebben we eenmalig de Noaberkaart. In de afgelopen twee Coronajaren zijn veel nieuwe mensen (buren) in onze dorpen neergestreken. Omdat we het festival in zijn bekende vorm 2 jaar hebben moeten missen, denken we dat het goed is om ook hen op een leuke laagdrempelige manier kennis laten maken met ons inmiddels 28 jarige festival. Daarom is het mogelijk om je nieuwe buurman of vrouw mee te nemen naar het festival voor half geld!!!! Uiteraard willen we geen stiefkinderen maken en daarom hebben we de regeling voor alle naobers beschikbaar gemaakt.

Je kunt de Noaberkaart voor je buur aan de kassa kopen samen met een entreebewijs voor de normale prijs. Enige voorwaarde is dat jullie wel samen voor 18.00 uur op het festivalterrein moeten zijn en op enigerlei wijze kunnen aantonen dat je buren bent of bent geweest.!!!

Scroll to Top