Zaterdag 17 juni is het weer zover. Dan wordt de Hof van Schepers weer omgetoverd tot een waar festivalterrein in specifieke folk veur volk sferen. De line-up voor jaargang 2023 is bijna rond. De organisatie kan alvast de hoofd-act bekend maken. Dat is de JP & The Seeger Session Band. Het optreden van deze band in 2018 tijdens Folk veur Volk was zo succesvol dat vele bezoekers de band graag nog een keer wilden zien. En dat gaat dus gebeuren………

JP & The Seeger Session Band is een spetterende veertienkoppige band naar inspiratie van Bruce Springsteen’s Seeger Sessions. Onder leiding van JP de Klerk blaast de band het publiek omver met een mix van americana, country, gospel, New Orleans Jazz en alles daartussenin. Heerlijk om naar uit te kijken!

Daarnaast zal ook de lokale JP een optreden verzorgen tijdens het festival. Daarover later meer. Hou de OEK in de gaten voor de rest van de line-up.

De ‘voorvercoop’ start op 1 mei 2023. 

Scroll to Top